2010. május 7., péntek

Bográcsoztunk - játszottunk - ünnepeltünk.......

Bográcsoztunk - játszottunk - ünnepeltünk, de hogy én mit reklemálok? arról már fogalmam sincs, ugyanis ez a nap a Május Elsejéről, az Anyák Napjáról, s egy jó kis családi összejövetelről szólt.
A fő-fő-főszakács - a "kis"-fiam, aki valószínü, hogy nagyon figyel, de hogy mit, vagy kit ?

..........hát biztos, hogy a másik főszakácsot :-)


................ azt mondja - gondolom én- hogy ezt tuti megérdemeltem, s még bőszen az akkor még üres hasát is kinyomta :-)

Amíg a "nagyok" főztek, az ifjúság majdnem kipecázta az aranyhalakat a tavacskából. Azért fél szemem rajtuk tartottam, hogy bele ne kerüljenek a bográcsba, mert nem az aranyhalaktól lett ilyen szép piros a pörkölt :-)

................hanem bizony attól a jó kis házi piros füszerpaprikától :-)



Itt ha lehetne hallani a csendet ??? !!! szinte visszataszító lenne, pedig a zene is szólt halkan valamelyik sarokban, de most mindenki a tányérjára, illetve az abban lévőre koncentrált


Látszik is, hogy mindenki a saját tányérjával van elfoglalva, kivéve a fotóst, aki nem más, mint Kriszta lányunk :-) ezért aztán Őt nem igazán lehet látni egyetlen fotón sem.



Itt még Robika kiskutyám is azt figyeli marad-e neki is valami rágcsálni való :-) --- maradt.....

Na és természetesen az ebéd utáni, alatti időben a játék sem maradhatott el. Irták ám a lányok rendesen az eredményeket :-)

Nekünk így telt el a múlt szombat-vasárnap megünneplése. Hála az égnek, szerencsére még a jóidőt is kifogtuk rendesen.





7 megjegyzés:

  1. Apa és fia mennyire hasonlít egymásra!! Szép napotok volt!

    VálaszTörlés
  2. Milyen jó hangulat volt! :)
    szuper lehetett :)

    VálaszTörlés
  3. Hiányoztál Viki!
    Gratulálok a szép családodhoz!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép napotok volt Viki!

    VálaszTörlés
  5. Moha! most jön az érdekesség!
    A "kisfiam" örökbefogadtuk, a másik szakács pedig még csak nem is rokon, S ami a legérdekesebb, hogy a férjem nem is volt itthon, mert sürgős útja volt Budapesten. Viszont mi is nagyon elcsodálkoztunk a hasonlóságokon..... Igaz azt szokták mondani, hogy csak az Anya biztos, de itt még az anya is három :)))

    VálaszTörlés
  6. Bianka! Tényleg az volt és nagyon is jó idő volt hozzá.

    Ami ! Ha én mondom? márpedig tényleg az volt.

    Juci! köszönöm szépen, de még ma sem vagyok otthon, csak a kis masinámat hozta el a férjem, hogy le tudjam magam foglalni, Azért bizom benne, hogy hamarosan otthonról irok.


    Mary! Igen, tényleg szép volt, csak kár, hogy a férjem akkor éppen Pesten volt, de hát mit tehetünk, ha kettétört a hallókészüléke és addig fönn kellett maradnia, amig el nem készült.

    VálaszTörlés