2020. október 29., csütörtök

Fűszeres csirkecomb savanyú káposztán

Fűszeres csirkecomb savanyúkáposzta ágyon

Egy nagyon egyszerű, de annál finomabb egytálétel. 



Hozzávalók:

4 db óriási csirkecomb
1 kg savanyúkáposzta
1 csomag sültcsirke fűszersó (40 g-os)
4 szelet füstölt szalonna

Elkészítés:

Egy nagyobb méretű (nálam 8 literes) jénai aljába terítjük a savanyúkáposztát.
A csirkcombok mindkét olalát a fűszersóval bedörzsöljük és a káposzta tetejére rakjuk.
A 4 szelet füstölt szalonnát bevagdossuk, és tetszés szerint elhelyezzük a jénaiban. 

Előmelegített sütőben 180 fokon 50 perc alatt elkészül. 




Ennyi az egész. Jó étvágyat! 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése