2015. november 12., csütörtök

Gomba leves egyszerűen


Ellát, az intelligens kuktát már nem egyszer dicsértem, de még mindig nem elégszer. Előző nap kolbászt, hurkát sütöttem benne. A kolbászból kisült ízes zsírt sajnáltam kiönteni, mert egy igazi házi disznóvágásnál készített kolbász a világ legfinomabb eledele. 
Így jött egy hirtelen ötlet.


A kolbászzsíros edénybe beleraktam az összes hozzávalókat. 
1 üveg gombamix, 
1 kis üveg (befőző automatában eltett) zöldség, sárga és fehér répa, zellerkocka.
1 evőkanál (szintén üvegben elrakott vöröshagyma) 
2 gerezd fokhagyma
csipet köménymag
1 szál zellerzöld
és pár szár petrezselyem zöld


Az Ellát leves programra állítottam és rövid időn belül már el is készült a leves. 



Nagyon jó ötlet volt a kolbász zsirra rakni az összes hozzávalókat. Különösen finomra sikeredett. 

Semmilyen tésztát nem adtam hozzá, nem lett volna szabad elrontani vele :-) 



gombamix 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése