Akár önálló ételként is fogyasztható, de hidegtálak kísérőjeként is nagyon megállja a helyét. Mi speciel most önálló vacsoraként fogyasztottuk, mert már néha elegünk van a húsos kajákból. Na meg a krumpliból, meg a zöldbabból, na de így összerakva egész más értéket képvisel. Azaz nálunk teljesen kiváltottuk vele a felvágottat, a kenyeret.
3 óriási krumplit héjában megfőztem, 30 dkg (sárga) zöldbabot szintén roppanósra főztem. Egy nagy almát kis kockára összevágtam.
Elkészítettem a tartármártást. (majonéz + mustár + kevés cukor) A kikevert tartármártásba belekevertem a karikára vágott főtt krumplikat és a kb 3 cm hosszúra vágott főtt zöldbabot és az apró kockára vágott almát. Állt a hűtőben kb egy órát, addig jól összeért, és mi jócskán bevacsiztunk belőle, egy jó nagy adag gyümölcs tea kíséretében.
Nagyon fincsi vacsitok volt! Egészségetekre!
VálaszTörlésGuszta és finom:)
VálaszTörlésNagyon finom lehetett Vikikém és nagyon jól néz ki! :)
VálaszTörlésJó ötlet. Finom saláta. :)))
VálaszTörlésNagyon finom, valóban köretnek is jó
VálaszTörlésNagyon guszta!! Én is bevállaltam volna vacsorára. Remélem még kapok zöldbabot a zöldségesnél, és én is megcsinálom.:)
VálaszTörlésÉva, köszönjük :)
VálaszTörlésRóza ! Neked is köszi,
Marym! tényleg fincsi /- volt ! :))
Petra ! Igen :)
Bianka! Ez így igaz :)
Gizi ! Érdemes kipróbálni :))
Elkészült nálunk is, Viki-sali néven került forgalomba :) Most posztoltam. Köszönjük szépen a receptet!!!
VálaszTörlés