Hozzávlók:
2 kisebb üveg magozott meggy
1 egész citrom (héj nélkül karikára vágva)
5-6 szem szegfüszeg
fahéj
Az egészet pillanatok alatt felforraltam, majd a következőképp süritettem.
1 evőkanál keményitőt belekevertem
1 doboz kókusztejbe és rácsurgattam a gyümölcsre.
Elkavartam, rottyant egyet és máris kész.
Édesítőszerrel tálaltam. (No és nem maradhatott el mellőle a rakottcsirkéből egy jókora szelet)
Elkészitési idő kevesebb, mint 25 perc
Szeretem a meggyszószt, kíváncsi vagyok milyen lehetett kókusztejjel.:))
VálaszTörlésHu, nagyon jól hangzik. Amiben kókusz van, az csakis jó lehet!:)
VálaszTörlésVikikem,dijaztalak,nezz at hozzam!:)
VálaszTörlésMónika! garantálom, hogy nagyon finom. Én elég sok mindenhez használom a kókusztejet, főleg amióta papának diétázni kell és tejet sem fogyaszthat.
VálaszTörlésszepyke! ez így igaz, mi is nagyon szeretjük. S most ráadásul lecsurgattam alóla a vizet és olyan volt, mint a vaj.
VálaszTörlésEdó! Aranyos vagy, megyek Hozzád :))
VálaszTörlés