2009. december 14., hétfő

Barátság-Meglepetés - határok nélkül


Nem is tudom hogyan kezdjem. Talán a cim nagyon is jó, nagyon is találó. Ahhoz, hogy igaz barátokat találjunk: elsősorban -s ez csak az én véleményem- saját magunkból kell kiindúlni. (Csak annyit várhatok el másoktól, amennyit én is adok, s ez nem kényszer, nem teher, egyszerüen figyelem és egy apró figyelmesség.)  Nem kell ahhoz más, csak észrevenni a háttérben, hogy kinek mire van szüksége, mit nem tud megoldani, s  szótlanul, hang nélkül segitséget nyújtani, még akkor is, ha azt Ő nem  kéri. Igy történt ez velem is. Egyszer a E.Margitka oldán arra lettem figyelmes, hogy valaki (nekem akkor még ismertlen valaki)  nem tud fotókat feltenni, nincs még meglévő tárhelye.
LETT ! - nekem pedig azt hiszen ettől kezdve lett egy nagyon kedves ismerősöm, aki most ezt az apró segítséget (amit természetesen Ő nem kért) ilyen szépséges kis csomaggal köszönte meg az elkövetkezendő Szeretet Ünnepére gondolva.
Karácsony: - Igen - ez  a Szeretet Ünnepe, de nálam már mai naptól az igaz barátságé is.
Az ajándék nagyon messziről jött, határokat sem ismert, de mégis ideért, amit itt is nagyon szépen köszönök.
Kívánom, hogy sokunknak legyen ilyen kellemes napja, hogy amikor csenget a postás, ne csak a mindennapi "szürke" borítékokban, hanem ilyen nagyon kellemes meglepetésben is legyen része.
Köszönöm az ajándékot ! - megérkezett !!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése