2010. március 30., kedd

Nekem akkor is, most is ez volt a legszebb napom....

Igen! - igen! most mondhatná bárki, hogy ez nem éppen egy gasztroblogra tartozó téma, de én ma reggel, amikor felébredtem - elég korán volt - nagyon-nagyon meglepődtem. Igaz, hogy március 15-én a születésnapomon már (a családdal együtt) megünnepeltük a házassági évfordulónkat is, de valójában a mai nap volt az igazi. 1985. március 30-án déli 12 órakor Budapesten a X. kerületi Pataki téren amikor a nagyharang megkondult, a házasságkötő teremben felcsendült egy gyönyörü zene: a nászinduló. Ekkor tettük hivatalossá együttlétünket, s ettől a naptól fogva a mai napig, s remélem még egy kis ideig minden napunk, minden óránk, percünk úgy fog eltelni, ahogyan az eddigi is.
Különösebben nincs ehhez mit hozzáfüzni, nem is nagyon tudok, mert akárhogyan is gondolom, nem tudnék szebbet, jobbat felsorolni, elmondani, mint amit papírra vetett a Papa, s inkább beszéljenek helyettem köszönetképpen viszonzásúl az Ő sorai: akár tőlem: - Neki is.
Én is köszönöm ezt a -hivatalosan is- 25 évet ---- no meg az előtte lévőket is :-) Elképzelem és tudom, hogy lesz aki azt fogja mondani, ez nem ide való téma, de ha az igazmondást vesszük, hogyn a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfoni ! ------ hát én megfogtam :-) :-) -szerencsére eddig meg is tartottam :):)



10 megjegyzés:

  1. Annyira megható, hogy....
    Nagyon figyelmes férj, még sok-sok együtttöltött évet kívánok

    VálaszTörlés
  2. Viki, a férjed egy főnyeremény, meg kell tartani. És persze TE IS az vagy! További sok-sok boldogságban eltöltött évet kívánok mindkettőtöknek!!!

    VálaszTörlés
  3. Sok boldogságot....még sok sok évig!!!

    VálaszTörlés
  4. Bianka! Köszönöm! még mindig vizes a szemem, s a jókívánságaid köszönöm.

    Yldyco! Jól látod. Pedig két olyan kölönböző ember vagyunk (vagy inkább voltunk annak idején), vagy talán éppen ezért? ! ki tudja! Köszönöm a kedves szavaid és a jókívánságaid.

    Andi! Nagyon szépen köszönöm, köszönjük. Kedves vagy, igyekszünk, de nem rajtunk múlik.

    VálaszTörlés
  5. Viki el is hiszem, hogy ez a legszebb napod. Hiszen olyan nagyon kevés az olyan pár aki a nehézségekben is egymás mellett vannak. A párod meg egy IGAZI FÉRFI, aki nem csak gondolja a szavakat, hanem le is írja.
    Sok boldog együtt töltött éveket kívánok egészségben, erőben és békében!

    VálaszTörlés
  6. Jaj de jó volt olvasni a boldogságotokat!

    Még sok-sok követ kívánok Nektek!

    Ez az igazi KINCS!!!

    VálaszTörlés
  7. Nagyon megható és szívmelengető,jó páros lehettek.Gratulálok.

    VálaszTörlés
  8. Olyan jó volt olvasni! Sok szép évet kívánok még együtt,egészségben és szeretetben nektek!

    VálaszTörlés
  9. További 25 nagyon boldog és szép évet kívánok!pre

    VálaszTörlés
  10. Vali! Nagyon szépen köszönöm, még ma is meghatódom és meglepődöm dolgokon.

    Chef Viki! Nagyon szépen köszönjük, hát inkább ez, mint egyéb kő legyen:))

    Kolatiza! Köszönjük szépek a kedves és szép szavaidat.

    Moha! Nagyon aranyos vagy, és nagyon szépen köszönjük mindketten.

    Jucy! Nagyon szépen köszönjük, de azért én nár kevesebbel is megelégszem. Sok lesz már az a még 25 év, vagy ki tudja! Majd igyekszünk.

    Lányok! Férjem nevében is nagyon szépen köszönjük a gratulációkat, igyekszünk nem elromlani és ilyennek maradni, mert csak így érdemes leélni egy életet, még akkor is, ha néha buktatókkal járt. (de hol nem?)

    VálaszTörlés