2010. március 19., péntek

Pulykamell töltve - hidegen

Alíg pár napja készítettem el ezt az isteni finomságot, s nem gondoltam volna rá, hogy ma meg kell ismételni, de ezt már kifejezetten hidegen fogyasztáshoz. Forrón, melegen, azonnal fogyasztva a kisülés után is nagyon finom volt, de hidegen!!!! ----- százszor ízletesebb. Legalábbis a ma esti vacsora fogyasztása idejére már kihült, szeletelhető volt, és naná! - nem birtuk ki, hogy ne vágjuk fel :)
Receptjét és elkészitési módját ITT találod meg, semmit sem változtattam rajta, mert úgy volt jó, ahogyan vasárnap elkészítettem, azzal a különbséggel, hogy ezt most reggelire és vacsorára kellett ujra megcsinálnom a család kívánságára. Hát legyen!!!! -- váljon egészségünkre :-) Az a gyanúm, hogy húsvét ide, vagy oda, de valószínü, hogy nálunk a sertés-csülköt, sonkát, ez fogja felváltani.
Köretnek pedig biztos vagyok benne, hogy valami finomságos franciasalátás megoldást fogok kitalálni, az újonnan kapott edényeimbe, de ezekről majd egy másik postban.

2 megjegyzés:

  1. Igazi finomság, még vendégeknek is :) Mentem is mert nálunk mindig átjáróház van

    VálaszTörlés
  2. Bianka! Éppen ezért kellett nekem is újra elkészí teni és most hideg fogásként, mert vendégeket vártunk és nem tudtuk a pontos időpontot. Hát remekeltünk vele. Drukkolok neked. S csak most sugom meg, hogy nem találtam a zsemlemorzsát, pedig a megszokott helyén volt, ezért került a töltelékbe helyette kukoricadara, hát ezzel talán mégfinomabb, mint kenyér, vagy buzadara dúsítással.

    VálaszTörlés