2010. március 7., vasárnap

Részei a konyhámnak - Része a Konyhádnak


Ezt a tündéri kis figyelmességet, kedves blogtársamtól (aki egyben fórumtársam is) MARYENNE (Mary)-tól kaptam, azzal a különös megjegyzéssel Mary oldalán, hogy ráadásúl az én bíztatásomra kezdte elkészíteni saját blogját, amire én is nagyon büszke vagyok. Remélem Mary Te sem bántad meg? :)) S tisztelettel Mary-nak vissza is küldeném, mert hiszen szinte minden feltett receptjeinket jócskán meg-csemegézzük. Tehát, mi biztos, hogy egymás részesi vagyunk :))
Egy olyan különös érzés forgott az agyamban, amikor olvastam már több blogon, hogy ki-kinek a konyhájában érezheti magát részesnek, s nem is tudtam eldönteni, miért okoz nekem ez akkora fejtörést. Hát azért, mert rögtön csak a tüzhelyre és a kamrára, a hütőszekrény tartalmára asszociáltam, de itt el kell mondjam, hogy nagyon jó és olvasmányosnak, szemetgyönyörködtetőnek tartok néhány blogot, ahova szinte az esti lefekvés előtti kötelező olvasmányomat veszem virtuálisan a kezembe. Ezért aztán az jutott eszembe, hogy akiknek én most ezt a kedves kis díjat továbbadom, az nem biztos, hogy mindegyik gasztroblog, de én akkor is ottvagyok nála, vagy Ő van az én konyhámban, főleg, amikor főzőcskézek, sütögetek, s egy egy kis köztes szabadidőben gyönyörü dolgokat olvasgatok. (egyszer-kétszer, bevallom miatta kelt meg jobban a tésztám, vagy egyik alkalommal még a rántásom is átváltott fekete szinre, mert annyira olvasmányos volt a történet, hogys egyszerüen nem tudtam továbblapozni.

Ezért aztán sorrendet változtatok, s akkor jöjjön elsőnek az, aki irásaival engem mindig kedvre derit, felvidít, nélküle az én konyhám, kamrám olyan lenne, mintha a lelkem lenne üres :))) mert sütni-főzni is sak úgy lehet igazán, ha nemcsak a kamránk van tele sok-sok finom alapanyaggal, hanem a nap is úgy kel föl az égről, hogy ránk mosolyog.


Iván, aki miatt már a könyvtári belépőjegyemet is visszaadtam :))

Továbbadnám még:


S mindazoknak a blogoknak, bloggereknek is felajánlom, ahol én rendszeres olvasó vagyok.
20 megjegyzés:

 1. Nagyon-nagyon szépen köszönöm :)

  VálaszTörlés
 2. Drága "Kislány."
  Amióta blogodba beléptem rengeteg receptedet ismertem meg,de ezen keresztül "Téged" is,ami nem csak a gasztróra vonatkozik.Van egy nagyon-nagyon jó "RECEPTED",amit én állandóan magamnál tartok,az pedig a blogod fejlécén szerepel.
  Ez a recept késztetett arra,hogy ne csak az "árnyékos" konyhában legyen a minden napi tevékenység,hanem egy kis "üdítöt" is lehessen "fogyasztani." Nagyon örülök,hogy írásaimra "vetted a lapot" és azt is tapasztalom,hogy egy-egy gasztros blogban megjelenik a humor.A fennt emlitett "recept" szellemében próbálok mosolyt csalni az arcokra és nem elhanyagolva a számomra tanulságos, valamint életszerű események leírását az én szemszögemböl. A díjjal kapcsolatban zavarban vagyok,(nem szoktam hozzá),de a kedves szavaid "mellékletével" jól esik és nagyon szépen KÖSZÖNÖM .

  VálaszTörlés
 3. Bianka ! Nagyon-nagyon szívesen.

  VálaszTörlés
 4. Iván! én is KÖSZÖNÖM! Azt hiszem, ha rajtunk -ilyen embereken- múlna, nem lennének ellenséges dolgok a környezetünkben. A humor pedig még a gasztroblogokra is KELL !!!!

  VálaszTörlés
 5. Mary ! úgyszintén :)) és köszönöm!!

  VálaszTörlés
 6. Viki és aki neked az olvasnivalót biztosítja az az én bátyám.

  VálaszTörlés
 7. Köszönöm szépen a díjat :)

  VálaszTörlés
 8. Vali ! Bizony tudom ám! és büszkék is lehettek egymásra. Én meg Rátok :))

  VálaszTörlés
 9. Jucy! szívemből szólt a dij Neked!

  VálaszTörlés
 10. Gratulálok!!! Szívesen jövök hozzád, jó nálad, olyan családias....

  VálaszTörlés
 11. Trinity! Köszönöm, s ennek igazán örülök:))

  Millie! Nagyon-nagyon szívesen:))

  VálaszTörlés
 12. Kedves Viki,

  Köszönöm szépen!

  VálaszTörlés
 13. Vörösbor! Rászolgáltál :))

  VálaszTörlés
 14. Koszonom szepen, nagyon orulok neki, amint haza erunk megirom majd en is!

  VálaszTörlés
 15. Köszönöm Viki, én is szeretek nálad!

  VálaszTörlés
 16. Kiskukta ! már nagyon várunk haza :))

  Pedke! ugyszintén én is Nálad!

  VálaszTörlés
 17. Viki, nagyon szépen köszönöm! Én is jól érzem magad a te konyhádban! :)

  VálaszTörlés
 18. Szemi - nagyon szívesen: én úgyszintén:)

  VálaszTörlés