2010. február 16., kedd

"A kelt tészta müvésze" - díjat kaptam

Üzenetet kaptam, EDÓ -tól, aki nagyon nagy megtiszteltetésben részesített, "A kelt tészta müvésze" nemes díjat ajándékozta nekem, amit nagyon boldogan elfogadtam, s innen is megköszönöm. Edó: Köszönöm! Mary -tól is megkaptam. Mary! Neked is nagy tisztelettel köszönöm!
Végtelenül jól esett, hogy rám gondoltatok. Nagyon szeretek a kelt-tésztával dolgozni, legyen az kenyér, péksütemény vagy bármilyen kalácsféleség- Imádom elkészíteni, mert nem csak a szük családom (férjem, gyerekeink), de az ismerőseink is nagyon nagy boldogsággal fogyasztják.

Amikor ezt a díjat megláttam, abban a pillanatban átvillant az agyamon, hogy vajon ki is az, akit megtisztelhetnék én is vele? Akikre gondoltam, azok már megkapták. Igy aztán elsősorban Margitka gportálos oldalára vittem el, mert ott nagyon sok blogtársam, fórumtársam nagyon megérdemli. Innen is üzenem Margitka oldalán fórumozó péktársaimnak, (főleg azoknak, akik nem gasztroblogoznak, hogy sok szeretettel nyújtom át részükre e díjat. ..... Akikre elsősorban gondoltam, s ismerem is őket, tudom is hogy nagyon sok és nagyon finom kelt tésztákat készítenek: Limara, Kiskukta, Mary, Moha küldöm Nektek is nagy szeretettel és tisztelettel.

Akiknek mégis továbbadnám


- Maimoni (Praktikák sok gyerekhez)



5 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy!

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok szeretettel!

    S nagyon köszönöm - mosolygós, piruló smiley :-)

    VálaszTörlés
  3. Én is köszönöm szépen, hogy gondoltál rám is!

    VálaszTörlés
  4. Kuktácskám, Te aztán tényleg meg is érdemled. Főleg annyi idő után, amit néha Nálad eltöltök:))

    VálaszTörlés