2010. március 23., kedd

Diétára fogtam magam - mi lesz velem ???? :-) :-)

Ez itt kérem szépen a reggelim..... jól látjátok, vagy talán mégsem? ez egy nagyon-nagyon kicsike tányér, csak hát mondhatnók, hogy "jó" a fotó, vagy a fotós? (bevallom nekem egyik sem tetszik) Megpróbáltam úgy elhelyezni rajta ezt az "óriási adag" reggelimet, hogy még egy része le is lógjon a tányérról.
Ez mindössze: 6 dkg kenyér, 6 dkg saját készítésü, lecsöpögtetett krémsajt, de most nincs ám benne a tejszín!!!! Most nem flancolunk, csak meghúzódunk szerényen hátúl és körbenézzük a tányéron a semmit :) :)
Nem én akartam ám, nem ám, de nem ám........ olyan kis "édes" lettem az elmúlt időben, de főleg az elmúlt héten, hogy kénytelen voltam keményen átgondolni a helyzetet, és mégkeményebb diétára fogni magam. (..... hogy meddig bírom? - ki tudja, de azért általában, ha ilyen "édes" időszakok jönnek, akkor nagyon fegyelmezett vagyok. Bizony ám!!!!!
Most még azt is elkerültem, hogy egy kicsit kicsicsázzam a magam elé tálalt reggelit és ebédet, nehogy abba a hibába essek, hogy még jól is essen, esetleg repetára is gondoljak :-)
Nem, nem, repetára nem is gondoltam, sőt a csirkecombnak az egyik részét még meghagytam vacsorára, s mellétettem egy pohár sürü savót, ami "sajnos" még jól is esett. Remélem nem vittem túlzásba a tegnapi ebédem :)

7 megjegyzés:

  1. De édes :)))

    De ha fogyni akarsz egyél 5X egy nap. Van benne tapasztalatom ;)Most ment le 18

    VálaszTörlés
  2. Bianka! de ari vagy, megyek Hozzád tapasztalatcserére.
    Ha humorizálni szeretnék, akkor azt mondanám, hogy én egyszer eszem egy nap, reggeltől-estig, de ez igy nem igaz. Inkább rendszertelenül. Na de majd most !!!!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Ez jó :))

    Ha kérdésed lenne írj PÜ-ben, szívesen segítek, amiben tudok

    VálaszTörlés
  4. Nagy fába vágtad a fejszét,de még mindig könnyebb ruhát szűkiteni, mint XXXXX...L-es után futkározni.Én minden esetre neked drukkolok, mert a környezetemben a sikerek még váratnak magukra.(Én kiszállok.)

    VálaszTörlés
  5. Bianka! ha nem fog menni, amit kétlek: lehet, hogy megkereslek. Több szem többet lát, vagy többet hall? - már nem is tudom :)))))

    Iván! Remélem nem törik bele a fejsze nyele :) Azért valamibe nincs igazad ám - mert, ha a sok XL-es gatya után rohangálnék? - mire megtalálnám lehet, hogy le, vagy el is fogynék :))
    Méghogy kiszálltál?! - hát egy ilyen csinos fiúnak hova kellene már fogyókúrázni??? Na majd megyek már Hozzád egy kicsit szétnézni :)

    VálaszTörlés
  6. Viki.
    Biztos az én oldalamon jártál, mikor ilyen elönyös jelzővel illetsz?
    Nem kell mindig Gerard Philip-re gondolni,mindjárt más lesz a valóság.

    VálaszTörlés
  7. Iván, most azonnal rohanok és tényleg megnézem, hogy Nálad jártam-ééééé :):) :)
    No meg ha a jó emlékeim nem csalnak Gerard Philip kicsit szük számításokkal akár a nagypapim is lehetne :) úgyhogy tuti Nálad jártam :))

    VálaszTörlés