2011. január 26., szerda

Díj - eső


Két napja nem sok időm volt a bloggal foglalkozni, de még az itthoni munkáim is elmaradtak. Nos ennek elég kemény oka van. Nálunk januártól május végéig soha sem tudom mikor lehet szabadidőm, mert elég sokat kell segítenem életem párjának a napi munkájában, vagy csak abban, hogy néha én vagyok a kinevezett titkárnője, vagy a telefonközpontosa. - bár ezek a legkönnyebb, de néha a legnehezebb feladatok-  :)))))) Dühöngök is már néha ezen és motyogok, hogy menjen már nyugdíjba, mert mindjárt megvénülünk és még nem is ismerjük egymást.
Bár már emlegetem az "öregem"-nek, ha nyugdijba megy, akkor feliratkozunk valami társkeresőre és én az egyik szobában, Ő a másikban - a számítógép előtt - megpróbálunk ismerkedni. Hogy aztán ebből mi sül ki, az még a jövő titka, de legalább lesz alkalmunk talán sűrűbben talizni:)))) Húúúúúú de izgalmas lesz :))))

Hogy ezt miért is írtam le ??? - mert ezalatt a két nap alatt annyi, de annyi levelet kaptam és mégtöbb meglepetést, hogy el sem tudom mondani.

Egyszerűen DIJ-ESŐ zuhant a blogomra, mégpedig kettő is.
Az első díj szerintem kicsit megtévesztő lehet, mert nem azt jelenti, hogy ki mikor indította a blogját,  kinek hány látogatója, követője van. Szerintem ez azt jelenti, hogy kinek melyik blog a legkedvesebbike a sok közül.
S ebben nem is tévedtem olyan nagyot, mert miután átnéztem, hogy kik tiszteltek meg a díjjal, amikor Latsiához értem meg is kaptam a választ a kételyeimre.

Én ezt a díjat kaptam :
1./ Autumn- tól.
2./ Dittától,
3./ Szemirámisztól,
4./ Latsiától,
5./ Hobbycheftől
6./ Ivántól

amit tisztelettel megköszönök nekik.
Ennek a díj továbbításának vannak szabályai, amiket felsorolok,

- Írni kell egy bejegyzést, amelyben közzé teszed a Liebster-Blog képet, és másold be ezt az útmutatót.

- Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy     elfogadod a díjat, és add meg a bejegyzésed elérhetőségét.

- Ezután gondolkodj el, melyik az a 3-5 blog, amelyiknek tovább szeretnéd adni a díjat, linkeld be őket a bejegyzésedbe, és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről.

- Tehetséges kezdő blogolókat részesíts előnyben, ne olyanokat jelölj, akiknek több 100 követője van.

Én tüzetesebben ma tudtam utána nézni, hogy kik is kapták már meg és még kinek adható ez a díj, de szinte kétnap alatt végigfutott a blogokon és nemigazán találtam olyat, akinek továbbíthatnám.

Így aztán fogadjátok el, hogy nen nagyon tudok választani, ezért  mindazoknak ahol én rendszeres olvasó vagyok, s mindazoknak, akik az én rendszeres olvasóim, esetleg látogatóim nagy tisztelettel adjam át ezt a kedves kis díjat.
Azért átnéztem a saját rendszeres követőimet és megpróbáltam kiválasztani olyanokat, akik nagyon aranyos kis blogot vezetnek, de nagyon kevés a látogatottságuk. Hátha ezzel ahhoz segítem őket hozzá, hogy egy kicsit fellendítem a blog írást, és a látogatottságot.
Szeretettel küldöm:

A MENYORSZÁG KONYHÁJA blog írójának
Jutkának a SÜSSÜNK-FŐZZÜNK VALAMIT blog írójának
 
Nellinek az IZVARÁZS-LAT blog írójának

6 megjegyzés:

  1. Szeretettel gratulálok a díjhoz!:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépen köszönöm, nagyon jólesett, viszont küldöm Neked is :)

    VálaszTörlés
  3. Marym ! Köszönöm én is ilyen szeretettel gratulálok Neked.

    VálaszTörlés
  4. Jutka ! Nagyon-nagyon szívesen- s én is köszönöm Tőled :))

    VálaszTörlés
  5. Kedves Viki!
    Nagyon szépen köszönöm a kedvességedet!Igazán jólesett!:-)

    VálaszTörlés
  6. Nellikém ! Te aztán igazán megérdemled. - Nagyon szívesen,

    VálaszTörlés