
A pácolásról már nem írok, a bacon-be csomagolt karajnál, ITT megtalálhatók a pác összetevői.
Egy serpenyőbe belecsúrgattam egy kis adag pácolt olajat -a húsok alól- amikor már jól felforrósodott, beleraktam a szeleteket, pillanatok alatt mindkét felét megpirítottam, majd még egy-két forgatás és máris elkészültek.
A krumplit metisztítottam, apró kockára vágtam, sós vízben kifőztem. Amikor a husik kisültek, a kifőtt krumplit a pácolajos serpenyőbe beleforgattam. S máris tálaltam. Éppen annyi idő alatt készült el az egész ebéd, ameddig a krumpli megpuhult (kb 15 perc).

Te sem panaszkodhatsz :))))))
VálaszTörlésNagyon ott van, imádnám
Jöttem pot vacsorázni! Finom volt!
VálaszTörlésBianka! :-))))))) de nem ám, nem is mernék :))
VálaszTörlésMary! Gyere Mary szivesen látlak, csak az a baj, hogy már elfogyott :))