2011. augusztus 9., kedd

Két évesek lettünk

 730 nappal ezelőtt, amikor gondoltam egyet és az összeszedett kis receptjeimből elindítottam a blogomat, álmodni sem mertem, hogy ennyi idő alatt ilyen eredményt fog elérni. Nem szeretnék a rideg számokkal senkit untatni, de az biztos, hogy én sem számítottam ilyen fogadtatásra. Gondoltam, hogy az utókor, a gyerekek, unokák számára jobb lesz, ha egy összegyűjtött helyen találjuk meg a kedvenc receptjeinket, a próbálkozásokat, a gyűjtött tapasztalatokat. 
Természetesen ahhoz, hogy most két év után ennyi és ilyen jó érzéssel mindezt leírhatom kellettetek Ti is, mindaz a l82 rendszeres követő, kellettek, kellenek azok is, akik csak bekukkantanak, nem írnak, de valójában mégis jelen vannak. 
Hálásan köszönöm minden rendszeres olvasómnak, annak akik csak e-mail-ben fejezik ki észrevételüket, serkentve és ösztönözve ezzel arra is, hogy érdemes volt elindulni ezen az úton.
Nem készültem különösebb nagy dologgal, de azért egy fekete erdő tortát megpróbáltam összehozni, s ezzel ünnepelni.
Azért is büszke vagyok erre, mert én még soha sem sütöttem fekete erdő tortát, s nem akarok dicsekedni, nagyon finomra sikerült. (a küllemét meg tessék szíves figyelmen kívül hagyni, jó az úgy, ahogy van) :-) - majd legközelebb szebbre sikerül :)
Hoztam külön Nektek is egy szeletet, kóstoljátok, vigyétek, s ünnepeljetek velem.

Köszönöm Nektek, hogy a blog eddig eljutott, s élhetett, s remélem a továbbiakban is élni fog, bár biztos nem ekkora intenzitással, mert az elmúlt időszakban igencsak megváltoztak a "kötelező" főzési- étkezési szokások, azért remélem a helyzet javulni fog.


25 megjegyzés:

  1. Boldog születésnapot, minden jót kívánok! :)

    VálaszTörlés
  2. Boldog szülinapot! :)
    Szeretnék átadni virtuálisan egy díjacskát! Kérlek, látogass el érte a blogomra: http://beccaesasutik.blogspot.com

    VálaszTörlés
  3. Viki kedves ,gratulálok,és nagyon sok boldog blogszülinapot kivánok.A torta az csodálatos ,kepzeld még én sem készitettem soha feleteerdő tortát,(már épp ideje lenne:),komolyan nagyon guszta ,szivesen megkostolnám:)
    Én vagyok az élő példa aki rendszeresen ide jár ,de csak ritkán hagy nyomot maga után.
    A legjobban szeretem a kenyérsütőképhez kapcsolódo receptjeidet,már én is nagyon szertnék egyet , közeledik a szülinapom ,hátha -hátha összejön:)
    Minden jót kivánok neked,és várom a további ,fincsi recepteket:)Puszi:)

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok neked a blogszülinapodhoz és kívánok nagyon sok látogatót akik érdeklődéssel figyelik konyhai ténykedésedet.A tortád nagyon fincsi lehetett igen guszta! Még nagyon sok sikert kívánok és nekünk pedig fincsi kaja nézelődést még sokáig!

    VálaszTörlés
  5. Drága Viki!

    Isten éltessen Téged és a Blogot is, melyet szerintem mindenki nagy kedvvel olvas!! Puszik: Réka baba és anyukája

    VálaszTörlés
  6. Drága Viki!

    Az Isten éltessen Téged és a blogodat, még nagyon sokáig. A torta pedig nagyon gyönyörű lett, és az íze is nagyon finom lehet. Ugye nem is volt olyan nagy ördöngösség elkészíteni. Nagyon ügyes vagy!

    Sok- sok puszi az ünnepelteknek!

    VálaszTörlés
  7. Kedves Viki!! Én is nagyon boldog blogszülinapot kívánok!! Remélem még sok évig olvashatjuk konyhai praktikáidat, és jobbnál-jobb receptjeidet.
    A tortád kívül és belül egyformán gyönyörű, biztosan nagyon finom is volt!
    Szeretettel puszillak: Mari

    VálaszTörlés
  8. Kedves Viki!

    Én is csak gratulálni tudok ezekhez a számokhoz! Boldog blogszülinapot és még nagyon sok bejegyzést kívánok! Nagyon jó egészséget és minden jót a továbbiakhoz!

    VálaszTörlés
  9. Boldog blogszülinapot és rengeteg kitartást és kedvet a még hosszú-hosszú folytatáshoz!

    VálaszTörlés
  10. Boldog évfordulót és még sok-sok évet kívánok

    VálaszTörlés
  11. Kedves Viki, szeretnék én is boldog blogszülinapot kívánni:) Nagyon szeretek hozzád benézni, a blogod, a receptjeid nagyon klasszak. További örömteli blogolást és várjuk az új recepteket:)

    VálaszTörlés
  12. Kedves kuckótulajdonos, Vikkó!

    Örömmel konstatálom, hogy már nem sok van hátra míg blogod kinő a bölcsődés korból. Ehhez további kitartást, én szurkolok neki, hogy itt legyünk akkor is mikor nagykorúvá válik. Mert Hozzád járni öröm.

    VálaszTörlés
  13. Drága Vikikém!
    Nagyon boldog blogszülinapot kívánok!!!

    Nagyon szeretek itt nézelődni nálad, és bizony sokat tanultam tőled.Nincs olyan nap, hogy ne látogatnálak meg, igaz sokszor a kommenteléshez már nincs erőm, bocsika érte. További jó sütést-főzést kívánok, és nagyon várom a receptjeidet.

    A torta csodaszép!!! A szeletkét el is csentem, és csak sajnálni tudom, hogy nem kóstolhatom meg.:)

    VálaszTörlés
  14. Boldogságos szülinapot!

    Bár nem írok mindig neked de rendszeresen benézek és a kedvenceim közé tartozol.Szeretem a humorod és nem utolsó sorban a blogon megjelenő ételeket.Én is elvittem a tortaszeletet!További sok sikert!!!!!

    VálaszTörlés
  15. Miután már mindenki gratulált és köszöntött, engedd meg kedves Viki, hogy én is minden jót kívánjak.
    Boldog blogszülinapot, de legfőképpen egészséget, hogy tovább tudj bütykölni gépeden, és konyhádban főzőcskézni kedves családodnak.
    Millió puszi!!!!!

    VálaszTörlés
  16. Boldog szülinapot és köszönjük ezt a sok jó receptet!

    VálaszTörlés
  17. Gratulálok Viki! A tortád isteni. :)))

    VálaszTörlés
  18. Sok boldog blog szülinapot kívánok Néked meg a blogodnak! Erőben egészségben!:)

    VálaszTörlés
  19. Boldog szülinapot! :)
    A tortád nagyon szép lett! :)

    VálaszTörlés
  20. Hűűűű ha! Csak ennyit tudtam kinyögni hirtelen, mert szerintem még a fejem teteje is krémes meg habos lenne.

    VálaszTörlés
  21. Kedves Viki!
    Én is gratulálok ehhez a nagyszerű bloghoz! Csak nemrég bukkantam rá az oldaladra, de rendszeres olvasód leszek, mert nagyon tetszik, amit látok. Az aszalt gyümölcsös csirkemellel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Be szoktad áztatni a gyümölcsöt mielőtt felhasználod? Én egyszer használtam aszalt sárgabarackot süteményben, de nagyon kemény és rágós maradt.Előre is köszönöm, ha válaszolsz.Gizus

    VálaszTörlés
  22. NAGYON-NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM MINDNYÁJÓTOKNAK A JÓKÍVÁNSÁGOKAT. Sok örömet szereztetek vele.

    Gizus! Téged külön is köszöntelek. Nem! - nem áztattam be az aszalt gyümölcsöket. hosszában feleztem mind a szilvát, mind a sárgabarackot. Sülés közben jócskán felpuhultak és nagyon finomak lettek.

    VálaszTörlés
  23. Én sem akarok lemaradni! Nagyon sok fülhúzás a blogodnak és az Alkotójának, hogy együtt megérték ezt a szép kort! :) Várjuk a folytatást, Viki!!!

    VálaszTörlés