2011. augusztus 5., péntek

Képeslap ZSUZSINAK !!!

Képeslapok Zsuzsinak

A román posta versenyről ITT OLVASHATTOK BŐVEBBEN.

Az alábbi levelet most kaptam, továbbítom:
Körtesi Sándor vagyok, Zsuzsi tanára, a képeslapküldő akcióból. Most mindazoknak írom e levelet, akiktől eddig a zsuzsipost@gmail.com címre e-mailt kaptam kérdéssel, kéréssel vagy csak egyszerű kedves hozzászólással.
Nagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy a tegnap megérkezett a 2500.-ik képeslap! Hihetetlen! Őszintén, amikor nekikezdtünk az elején, még csak álmaimban sem mertem hinni, hogy elérjük az 1000-et. S íme, már több, mint duplája jött és még több, mint egy hónap van a verseny végéig (szeptember 9). Zsuzsi folyton azt mondja nekem, hogy ő sem hitte volna, hogy ilyen jó és szép lesz ez a nyara a képeslapoknak köszönhetően és azt mondja, ha itt és most véget érne a verseny, ő már így is nyertes lenne...Önöknek köszönhetően.
Sajnos fogalmunk sincs, hogy a versenyben hol állunk. Én még senki másról nem értesültem, aki még részt venne ebben a versenyben. Gondolom, ha még lenne magyar versenyző gyerek, előbb-utóbb csak eljutott volna hozzám a versenyzésének a híre... De semmi sehol. Aztán hogy román gyerek hány van a versenyben...hát azt csak a verseny lejárata után fogjuk megtudni. Ezért nem is állunk le, ezért fogjuk teljes gőzzel gyűjteni a lapokat szeptember 9-ig. Örömmel mondhatom, hogy megtört a jég, végre Afrikából is jött már lap (2 db - Dél Afrikai Köztársaság), Ázsiából is egy pár (Japán, Kína, Izrael, Korea...), Ausztrália és Óceánia, Észak Amerikáról nem is beszélve (Amerikai Egyesült Államok és Kanada), de érkezett már Mexikóból, Costa Ricából, Braziliából és Argentinából is.
Én most, kevéssel a verseny közepe után egy újabb merész célt tűztem ki magamnak. Szeretném elérni, hogy érkezzen legalább 1 lap MINDEN európai országból. Le is írom, melyek azok az országok, ahonnan még nem érkezett lap: Albánia, Andorra, Belorusszia, Bosznia, Ciprus, Észtország, Grúzia,Lettország, Litvánia, Macedónia, Málta, Moldova, Monaco, Montenegró, Oroszország, San Marino és Vatikán
Ezért megkérek szépen mindenkit, hogy ha ismernek valakit ezekben az országokban, vagy van ötletük, hogyan lehetne ezekből az országokból lapot kapni, kérem, segítsen.

Csatolom az eredeti felhívás fordításait több nyelven, valamint egy kb egy évvel ezelőtt készült képet Zsuzsiról. Hamarosan lesznek újabb képek is, azokat is majd elküldöm.

Végül de nem utolsó sorban nagyon nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget! Hihetetlen érzés...kívánom, hogy mindenki megtapasztalja valamikor, milyen jó érzés, amikor ennyi ember önzetlen segítségét élvezheti az ember... Köszönöm!

Őszinte köszönettel és tisztelettel,
Körtesi Sándor
Marosvásárhely
 
 

3 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyos vagy, remélem duplázódik ez a szám is! :)

    VálaszTörlés
  2. Én is köszönöm, hogy te is kitetted.:)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szívesen tettem. Ugy izgulok, hogyan alakul a végeredmény?

    VálaszTörlés