2011. augusztus 5., péntek

Gombás csirkemell nokedlivel

 Hozzávalók és elkészítés:

1 nagy fej vöröshagyma vékony szeletekre szelve, kevés olajon üvegesre párolva, hozzáadva a gomba, só, kevés fehér bors. Fedő alatt párolás, majd egy kispohár tejföllel felengedni, egyet rottyan és kész a gombás melléklet :)

Csirkemellhez
1 óriási csirkemell vékony szeletekre felszelve, kicsit besózva. Kevés olajon mindkét oldalát fehéredésig piritani, majd félretenni.

Nokedlihez:
3 egész tojás kevés sóval elkeverve, annyi lisztet hozzáadva, hogy jó kis lágy galuskatésztát kapjunk. Sós, olajos forrásban lévő vízbe beleszaggatni, leszürni és tálalni.

Jó étvágyat. :)



Elkészítési idő a30 perces kategóriába tartozik

4 megjegyzés:

  1. Köszönöm, jó étvágyam az lenne hozzá, csak sajnos nagyon messze van!!! Pedig nagyon guszta, és isteni finom.:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szeretem a gombás ételeket. Főleg a Bakonyi gombás szószt. Vacsira rendelhetem? ;D

    VálaszTörlés
  3. Gizuskám küldtem volna, de olyan fini volt, hogy elfogyott.

    Petra ! rendelni bármikor lehet :)

    VálaszTörlés
  4. Anyukám is valami hasonlót készített hétvégén,nagyon finom volt,de a tiédet is szívesen megkóstolnám!:-)

    VálaszTörlés