2012. június 13., szerda

Játék Verusnál


Verus  Konyhája játékra hívja  bloggereket, de nézzük inkább az Ő saját megfogalmazását. Ajánlom, hogy sokan induljatok, mert a játék jó, a játék élvezet, a játék szépít és örömet szerez :)

-o-o-o-o-


Jöhet a desszert?…..Játékra fel!
Szeretnék egy játékot indítani, nagyon örülnék, ha minél többen kedvet kapnátok hozzá, és csatlakoznátok.
A játék lényege: gyümölcsökből bármilyen desszertet, édességet alkotni, sütni, főzni, legyen az sütemény, fagylalt, parfé, bonbon, akár valamilyen különleges dzsem, lekvár, szörp vagy szirup….és bár igaz, hogy nem gyümölcsök, de jöhetnek a bodzás, levendulás, rózsás és egyéb virágos csodák is :-)
A játék szabályai és feltételei: az egyetlen fontos szabály, a fent leírtak, hogy az elkészített finomság desszert legyen és tartalmazzon valamilyen gyümölcsöt. A recept lehet jól bevált, kipróbált sütemény is, akár olyan is, amit korábban feltettetek a blogotokra. Természetesen frissen elkészített, új receptek is jöhetnek, bármi, amihez kedvetek van. A másik lényeges elem, hogy aki indul a versenyen, rendelkezzen egy bloggal vagy honlappal, ahol a receptet közzé teheti, de nem feltétlenül szükséges, hogy gasztroblog legyen.
A játék menete: az elkészített desszertet felteszitek az oldalatokra, ráutaló linkkel jelezve, hogy nálam, ebben a játékban vesztek részt, majd email-ben elkülditek a linket. Én még aznap igyekszem a Verus konyhája Facebook oldalára feltenni a receptet egy képpel együtt, hogy minél többen megismerhessék. A recepteket június 15-től várom egészen a hónap végéig. Utána, három napon belül a saját blogomon egy bejegyzésben az összes elküldött recept linkjét felteszem, és ott lehet szavazni. A szavazás név bemondásával történik, megjegyzésként. Mindenki csak egy receptre szavazhat. Névtelen szavazatokat nem fogadok el. Holtverseny esetén a nyerteseknek egy második fordulót tartunk. Fontos, hogy csak egy recepttel nevezzetek.

E-mail címem: borossvera@gmail.com
Kérek mindenkit, akinek a játék elnyerte a tetszését, jelentkezzen és terjessze, hogy minél többen megismerhessék. Ha tetszik az oldalam, örömmel venném, ha a rendszeres olvasóim között köszönthetnélek, illetve ha nyomsz egy like-ot a Facebook oldalamon. Köszönöm, hogy elolvastátok.
És akkor a nyeremény: Stahl Judit Gyors édességek c. szakácskönyve, illetve lesz még egy, de az, hadd legyen meglepetés.
Jó játékot és főzőcskézést kívánok!

Verus

1 megjegyzés:

  1. Isabel ! Köszönöm !!!
    Most tényleg valami rendszerhiba lehet, de óriási. Szerettem volna megnézni pártfogoltad e-mail címét és mindhiába kattintgattam nem adta ki a rendszer, pedig 2-3 nappal ezelőtt még símán eljutottam volna levélben hozzá. Remélem a rend helyreáll és újra meg tudom a címet és írok neki.
    Még egyszer köszönöm.
    A bejegyzésed törlöm. Elférne, nem azért, csak................

    VálaszTörlés