2011. május 24., kedd

Jártam Nálatok...................

Most már annyira feldühített a dolog, hogy úgy döntöttem: írok róla. Hetek óta valahogy el vagyok varázsolva és nem nagyon jutottam blog közelbe, de azért néha-néha egy-egy helyre bekukkantottam. Egyszer-egyszer nem sikerült bejegyzést hagynom, de akkor még nem is gondoltam arra, amivel most már szembesültem is.

A saját blogomra sem tudtam belépni, még most is gondjaim vannak vele. Tegnap este aztán megtáltosodott a rendszer és engedett jó pár posztot megírni.

No ezen felbuzdulva a mai napot arra szántam - gondoltam megjavult a helyzet - hogy végigjárom a kedvenc blogjaim, mert már mindenki azt hiszi, elvesztem.

Jöjjenek a képek és meséljenek helyettem is -



Ma egyetlen blogra  sikerült belépnem és megjegyzést hagynom. A fenti képeket már csak azért is fotóztam, mert egyszerüen nem akarom elhinni, hogy hetek óta ezt csinálja velem.  Szerintetek ? - mi lehet a probléma ? - Ti jártatok-e már így ????

A megjegyzés leírásáig enged, de aztán sehol semmi, s nem is továbbitja.

Itt kérek elnézést tőletek, de rajtam kivülálló okok miatt nem tudlak benneteket "csak" látogatni, de bejegyzést nem tudok hagyni.
Remélem, hogy ez a rendkivüli helyzet hamarosan helyreáll és akkor találkozunk a blogjaitokon.

Addig is megyek hozzátok, de a kézjegyem otthagyni nem tudom.



15 megjegyzés:

  1. Próbálkozz másik böngészővel,bár lehet nem ez lesz a megoldás...

    VálaszTörlés
  2. Nekem is szórakozik a blogspot, most éppen nem enged kilépni. Mást meg be. Nem tudom, melyikünk járt jobban? :DDD

    VálaszTörlés
  3. Kedves Viki reméljük megjavul , én is jövök hozzád igaz nem hagyok mindig megjegyzést:))

    VálaszTörlés
  4. Én rendszeresen belefutok ebbe a problémába... Engem az is frusztrál, hogy írok valamit, aztán várni kell, míg feljön a bejelntkezés ablak, aztán megint várni, mígy a szóellenőrzés bejön, és ha beírtam, utána még üzenet, majd a szerző engedélyez.. Én nem tudom, de nálam nincsenek spamok, nincsenek gonosz bejegyzések, így nem is kérek semmilyen plusz dolgot az olvasóktól, írhatnak bátran. Új üzenet esetén kapok e-mailt, ha akarom, ott törölhetnék, értesülök mindenről. Csak egymás idejét drágítjuk szerintem ezzel a sok megkötéssel - vacakol a rendszer annélkül is..
    És most lejebb lapozok, hogy beírjak megint egy értelmetlen betűsort..

    VálaszTörlés
  5. Át tudom érezni a helyzeted. A múltkori nagy kavarc után máig nem állt helyre teljesen a rendszer nálam sem, a kommentek hol eltűnnek, hol visszajönnek. Sajnos az is előfordul nálam, hogy írnak facebookon, hogy hagynának nálam üzenetet, de a rendszer nem engedi. És igen, előfordult már az is, hogy egy napig nem engedett be. Van egynéhány informatikus ismerősöm, de még ők sem tudják megmondani az okát...pedig minden biztonsági stop le van szedve, bárki írhat. Nem tudok okosabbat sajnos én sem:(.

    VálaszTörlés
  6. én meg írok, úgy mutatja elmegy, de hun van?
    ma már délelőtt megjártam Cakeninél (kreativ-torta), most meg itt.
    duli-fuli szmájli.

    VálaszTörlés
  7. Velem is előfordult, hogy nem engedett belepni a blogomba, aztan nem engedett bejegyzest irni, megjegyzest meg vegkepp.
    Nalunk a napokban az internet is nagyon lassu, ugyhogy nem tudom mi van?

    VálaszTörlés
  8. Így jártam én is ma nem tudtam kommentelni pedig nagyon szeretem volna.

    VálaszTörlés
  9. Velem is ugyanez volt tegnap: megírtam a kommentet, és nem továbbította, pedig próbálkoztam :(

    VálaszTörlés
  10. Viki, a blogger vacakol, nem nalad van a problema. A gondok 11-13-an kezdodtek, akkor penteken egy egesz napra elerhetetlen volt a blogger, 'read only' modba ment at. Aztan eltuntek a szerdai posztok es kommentek, a poszt kesobb elokerult, de a kommentek azota sem. Tegnap ota ismet vacakol a kommeteles. En sem tudok mindenhova bejelentkezve kommentelni. Random. A Status-on meg mindig a 'We're still working on restoring some of the data', azaz meg mindig dolgoznak néhany adat helyreallitasan van, nincs update 13-a ota.

    Itt lehet figyelemmel kiserni:
    http://status.blogger.com/

    Ugyhogy turelem, majd csak helyrerazodnak, de felettebb furcsa es mar lassan idegeito is, hogy ket hete nem vergodnek zoldagra.

    VálaszTörlés
  11. Nevtelenul, NEM bejelentkezve enged kommentleni.

    Nalam egyes helyeken (tenyleg random, mert van blogspot-os ahova tudok, van ahova nem) a profil kijeloleset keri, majd a bejelentkezest (annak ellenere, hogy be vagyok), a szoellenorzes utan ismet a log-in, egy ujbb szoellenorzes, ujabb log-in, igy megy a vegtelensegig.

    Addig marad a profil helyett Netelen, a komment vegere meg Anazar ;-)

    VálaszTörlés
  12. Lányok, köszönöm az együttérzést, húúúúúú de boldolgok vagyunk :( A francba is.

    VálaszTörlés
  13. Anazar ! Neked külön is köszi. Én péntek 13-án még a számitógépet sem nyitottam ki. Na nem azért mert babonás vagyok, hanem nem voltunk itthon.

    Viszont igy, ahogy mondod, oda-vissza-ki-bejelentkezve, vagy úgy sem.
    Én is próbáltam a névtelen bejegyzést, de volt ahol azt sem engedte, vagy simán átment.
    Na ez az ördögi kör.
    Addig én is maradok : Viki :)))))

    VálaszTörlés
  14. De aranyos vagy. Sajnos tényleg nem látni a bejegyzést.
    Nos viszont ma velem is szórakozik és csak annak tudok megjegyzést írni akinek felugró ablaka van :(

    VálaszTörlés
  15. Nálam is hasonló a helyzet legalább egy hete, a legkülönbözőbb anomáliákkal találkozom, a saját blogomon belül is, azt hittem, hogy csak nekem van gondom-bajom...

    VálaszTörlés