2011. május 2., hétfő

Gyere velem vacsizni............

Sziasztok! Meghívlak Benneteket egy jó kis könnyű vacsorára. Őrülten nagy a változat a reggelim és a vacsorám között. A reggelim annyiban különbözik a vacsitól, hogy a pirítos kenyéren semmi sincs, csak mellette árválkodik 1-2-3 liter tea. Ma megjutalmaztam magam, s a vacsira készített pirítosra házi krémsajtot, két-két halvány vékony paradicsomot, és két-két paprika karikát vágtam. (meg hozzá egy jó nagy savanyú pofát) :-)


Na nem mondtam ám komolyan, hogy együnk együtt, mert elég nekem éhen maradni, titeket pedig szeretlek annyira, hogy ilyen "óriási" adaggal nem traktálnálak benneteket. No de nem is ezért írom ezt a posztot, hanem inkább azért, hogy nem tudtam hogyan is kezdjek hozzá elmondani, hogy egyre csökkenni fog az újításaim, alkotásaim száma, hiszen egy jó ideig nem fogok komoly dolgokat készíteni. (sajna)

Még szerencse, hogy azért van egy-két új alkotásom, amit eddig még nem osztottam meg Veletek. Remélem kitartanak addig, amíg isten igazából "konyhalánynak" fogom magam érezni és már főzni és főleg enni is tudok.

Addig is fogadjátok szeretettel azt, amit Apa készített vagy egyedül, vagy az én - s néha - telefonos segítségemmel. Ígérem lesz közötte olyan is, amin még én is csodálkoztam.

Egyúttal elnézést is szeretnék Tőletek kérni, ha mindenkihez minden nap nem jutok el, mert még csak "idegenlégiós"-ként élem itthon a világom, így néha sem időm, sem kedvem, sem hangulatom nincs semmihez, de azért a jókedvemből még maradt egy jó nagy zsákkal, majd igyekszem beosztani, hogy minden napra jusson egy kicsi.


8 megjegyzés:

  1. Nagyon sajnállak Vikikém!
    Pihenj, pihenj, és meglátod minden jóra fordul! Kérlek vigyázz magadra!
    Puszi!

    VálaszTörlés
  2. Jajj drága Viki! hidd el, hogy átérzem a sorokba rejtett segélykiáltást. most akkor hogy is van? epehólyagod nincs, s az epéd mégis rakoncátlankodik?
    kívánom, hogy a lehető leggyorsabban találj(atok) valami praktikát amivel Te uralhatod a helyzetet. nem mintha a reggelid vagy vacsid nem volna finom. sőt. csak ugye a folytonosság a bibi benne. amiből adódóan képzelem az ebédjeidet is.
    gyógyuljál!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Ha ilyen szerény vacsi kell ahhoz, hogy teljesen meggyógyulj, akkor ilyet egyél. Majd lesz ez még jobb is. Inkább egy kis koplalás, mint a szenvedés, hát nem?

    VálaszTörlés
  4. Juci ! Megpróbálnám, de rá is kényszerülök, mert nem hizókurán vagyok, igy az erőm is kevesebb, na de reméljünk, hiszen ezért élünk :)

    VálaszTörlés
  5. 4Gyerek ! Annyira tündériek a szavaid, hogy ez már felér egy fél gyógyulással.
    Szóval: 15 évvel ezelőtt már egyszer átestem egy óriási mütéten, akkor a "temérdek epekövet" epehólyaggal együtt eltávolították. Most nem lehet tudni mi van, de tisztára epegörcsök.

    Sajnos nem tudunk mit kitalálni, mert egy autóimmun betegség az oka és inditója mindennek.

    Ebédem ?? háááááááááááát ---- gondolhatod :) De ne izgulj, nem fogytam még le nádszálra, igy aztán nem pályázok a jövő évi divatbemutatókon kifutóra lépni :):)

    Humorom megmaradt, ez a lényeg.

    VálaszTörlés
  6. Marci ! Hát igen, csak már kb 2-3 hónapja már egy kicsit sok meg sokk :) De én mindent kibirok a cél érdekében :) Jókedv, derü, kacagás, közben jöhet két görcs is :)

    VálaszTörlés