2020. április 14., kedd

Pizza alapok félig sütve, fagyasztva


Pizza tészta

 1 kg liszt  
7 evőkanál olaj 
1 csapott evőkanál só
7 evőkanál olaj 
Langyos Tejben 4 dkg  élesztő elkeverve 
Langyos víz, hogy finom kelt tészta állagú legyen. 




Dagasztógép 5 percig dagasztotta. 40 percet pihent, duplájára kelt. 


Formáztam, 200 fokon 8 perc alatt félig megsült. Amikor kihült, csomagoltam, és fagyasztóba raktam.





(2 x 1 kg lisztből készítettem és 33 db lett belőle. )


Felhasználáskor fagyott állapotban megpakolom az éppen hűtőben lévő rávalóval. Addig a sütő felmelegedett 200 fokra. 5 perc sütés elégséges, de sütőfüggő. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése