2016. április 14., csütörtök

Glass Rubin Magtejfőző, az új családtag

Sok-sok év után végre büntetlenül ihatok tejet, kakaót, és minden egyéb mást, amihez egyáltalán tej szükséges. Na nem az a bolti 1,5 %-os, mert az még tehenet sem látott. 
De nekem nem is kell (nem is lehet) a boci tej, viszont itt van a megoldás, s ez nem más, mint ez a nagyon szuper GLASS RUBIN magtejkészítő automata, amely nem csak magtejek készítésére alkalmas, de erről esetleg majd később.

A készülékről, a vele készített sok-sok finomságról a Facebook oldalon ITT lehet tájékozódni, gyűjteni rengeteg receptet, és természetesen próbára tenni saját készülékünket. 


A weboldalon rengeteg recept, videó és nem mellékesen a sok magtej
készítőből is ki-ki ízlése, pénztárcájának megengedhetően válogathat a szebbnél szebb készülékek közül.

Természetesen az alapanyagokat is ugyan itt meg lehet rendelni!


Itt éppen rizs tej készül. Előre beáztatott barna rizsből. A rizs tej - véleményem szerint - azért is a legjobb alapanyag, mert nincs meghatározó íze, semleges, így sok mindennek lehet alapja. 


Ez az adag már egy  erdei vegyes gyümölcs leves, aminek elkészítéséhez nem szükséges magtej, de én próbára tettem, és kb 1 dl kókusztejet a legvégén belekevertem. Egyáltalán nem rontott rajta, sőt! 


Növényi tejszínnel dúsítva isteni finom.


Tovább folytatva a kísérletezést, következett az eperből készült ital. 


A kókusz szürleményből (tejből visszamaradt kókusz) jó kis szárított gyümölcsökkel, esti vacsora: gyümölcsös müzli készült. 


Mindenkinek egészségére legyen ez a legfinomabb gyümölcs ital.

Azért egy videót szívesen megmutatok, hogy nem csak főtt ételek, italok készíthetőek az én új családtagommal :) 
Fontos az egészséges életmód, az egészséges ételek, italok mindenkor, de akkor főleg nagy szükségünk van rá, ha egészségünk érdekében erre még rá is szorulunk.
Nincs lehetetlenség.................

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése