2011. április 8., péntek

Hamarosan jövök..........

Szóval, hamarosan jövök, legalábbis remélem..........


..............de addig is elhoztam Nektek saját kiskertünkben "vendégeskedő" és már itt maradó tavaszi virágcsokrot, amely már nem csak hogy idézi, hanem el is hozta  a tavaszt.

Itt kérek elnézést azoktól a nagyon kedves bloggertársaimtól, akik levélben érdeklődtek -hova is tüntem el- ígérem, hogy válaszolni fogok mindenkinek, de ez kis időbe beletelik.

Azért nem fogtok lemaradni, mert fotók és ételek (ha nem is minden nap)  készültek -még akkor is, ha nem nekem- de elhozom majd szép sorjában őket, hogy legalább ti is lássátok, hogy én miből is maradtam ki. Na de majd egyszer behozom a saját lemaradásom, és úúúúúgy, de úúúúúgy bekajálok....................


majd, majd, majd ebből a RÉMES-KRÉMES-ből is :) amit annak idején, amikor megsütöttem, -alig egy hónappal ezelőtt - olyan szerencsétlenül nézett ki, hogy nem mertem feltenni, de most már vállalom, hiszen életem első franciakrémesének nevezett akármi volt, de csak kinézetre, mert az íze?? -- hááát az isteni volt.  A többit meg -hogy krémesre hasonlítson úgy külalakra- még gyakorolni kell.



8 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök neked Vikikém! Szép a virágod!

    VálaszTörlés
  2. Örülök én is, hogy megvagy! Nekem kinézetre is tök jó, csak lenne itt a tányéromon :) Úgy, megkívántam egy kis édességet!

    VálaszTörlés
  3. Szerintem hibátlan a kinézete. Én nagyon megenném...

    VálaszTörlés
  4. Viki, várunk vissza nagyon a finom receptjeiddel együtt! :)

    VálaszTörlés
  5. Jaj de jó már hogy itt vagy,már nagyon hiányoztál!:-)Olvastam a mailt is megy a válsz majd ott is:-)

    VálaszTörlés
  6. De jó, hogy beköszöntél!Remélem jól vagy!
    A krémes pedig nagyon finom lehet!:-)

    VálaszTörlés
  7. Viki bármi az eltűnésed oka nagyon visszavárlak. És bár az enyém lenne az a krémes :))))

    VálaszTörlés
  8. Jajj Viki, már megint a belügyminiszter valamelyik alosztálya rakoncátlankodik? Fenyítés már asszem nem elég neki, ezért valami drasztikusabb megróvásban fogom részesíteni. Hagyjon már téged békén.

    Krémes meg....na és ha rémségesnek tűnik (bár csak számodra, mert a tökéletesnél lennebb nem adod, ugye?), az íze ha mennyei, akkor tuti nem kell a sok cukrászdában találhtó mű izékre lecserélni. Mert mit ér a külalak, ha belső értéke közelít a semmihez?

    Várunk ám vissza.

    VálaszTörlés