2010. október 31., vasárnap

Kifőztük karácsony

Karácsony este (Flammerné Molnár Edit)

Kigyúlnak lassan a fények,
Asztalra kerülnek a finom étkek.
Remeg a gyertya lángja,
Árnyékot vetve a karácsonyfára.
Csengettyü hangja csilingel,
Oda csalva a hangjával minket.
Nyugszik jászolba fektetve
Egy gyermek, távol Betlehembe.
Suhint szárnyával Gábriel angyal,
Távolban felzeng a karácsonyi kardal.........
Együtt ünnepel, ember és angyalS hogy mindez igaz és valós legyen, a Kifőztük 15 fős csapata gondolt, és alkotott egy nagyot.
Társul hívta még 100 blogger segítő kezét, s így született meg a Karácsonyi segítség.
Adni oly jó, sokkal jobb, mint kapni.............. s ha mindez a gondolat, egy nemes cél érdekében fogant, akkor annak még nagyobb értéke lehet mindazok számára, akik ma még nem is sejthetik, hogy Karácsony szent napján az Ő asztaluk is megtelik.
Mi is segítségül hívunk minden egyes segítő kezet, hogy jobb, szebb és boldogabb Karácsonya legyen azoknak a rászoruló éhező szegény gyermekeknek és családtagjaiknak, akik minderre -akár saját akaratukon kivül is- de nagyon rászorulnak.
Az adományozásnál nem gondoltunk óriási összegekre, nincs meghatározott alsó határ, csak annyi, amennyit a szíved diktál, s pénztárcád is megengedi, hogy ne csak mi legyünk boldogok, hanem az arra rászorulóknak is legyen egy igazi Boldog Karácsonyuk.
Mi megtettük az első lépéseket, ha úgy érzed, hogy segíteni szeretnél, ITT mindent megtudhatsz a kezdeményezésről, s az adományozás menetéről.
Ha döntésed pozitív és adományozol, a Kifőztük csapata megajándékoz egy Karácsonyi különszámmal, amit ITT tekinthetsz meg.
115 blogger keze munkája nyomán, több mint 100 csodálatos receptet, karácsonyi ajándék-készítési, és egyéb tudnivalókat tudhatsz magadénak.
Adományod beérkezése után ezt a gyönyörű kiadványt le is töltheted. Az akcióról pedig ITT tájékozódhatsz.
Megköszönjük, ha ellátogatsz a Kifőztük oldalára.
Adj, hogy adhassunk !!!
Köszönjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése