2012. december 17., hétfő

Nyerteeeeeeeeeeeeeeeem !!!

December elején Nea, az Otthon Ízei blog szerzője ünnepelte a blog születésének harmadik évfordulóját. A születésnap alkalmából játékra invitálta a bloggereket. Én nem csupán a játékért, hanem mert egyébként is sűrűn eljárok Nea Blogjára - meglátogattam, felköszöntettem, s ezzel együtt -mint később kiderült - már részt is vettem a játékban, legnagyobb meglepetésemre, s mégnagyobb örömömre.
 
A legnagyobb meglepetést viszont mégis az okozta, amikor kaptam egy bejegyzést az én blogomon, hogy látogassak vissza Neához.
Meg is tettem, s akkor kiderült, hogy NYERTEEEEEEEEM !!!!!
 
 
Nem is akármit. Egy gyönyörűséges kézműves alkotást, egy ajtódíszt, aminek legnagyobb értéke talán az, hogy egy kutyus is van rajta. Ezt már mindenki tudja, hogy mi kutyaimádók vagyunk, s elengedhetetlen, hogy bármely pillanatban ne essék szó nálunk e négylábú társról.
 
Nea ! Köszönöm szépen a játékot, s mégjobban az ajándékom, aminek nagyon-nagyon örültem. Már ott díszíti a bejárati ajtót, s köszönti  a hozzánk betévedőt.
Még egyszer köszönöm, s halkan megsúgom, ".......olyan jó játszani"

4 megjegyzés:

  1. Gratulálok, nagyon szép ajándékot nyertél, igazán személyre szabott:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kati, köszönöm szépen. Tényleg az volt, pedig a sorsolás véletlen volt,de úgy látszik a hűséges hutyusok hűségesek a gazdijukhoz :)

      Törlés
  2. Drága Viki!

    Jó érzéssel tölt el, hogy ekkora örömöt tudtam szerezni neked, főleg így karácsony előtt. Mostmár két házőrződ is van.

    VálaszTörlés
  3. Gratula! Tőlem megint megkapod az 5*****! Már csak a kaják miatt is!

    VálaszTörlés