Leves helyett
1 kg nektarin
1 kg zöld –leveses- körte
2 db ananász
Csak az ananászt hámoztam meg, mert annak kissé nehézkes lett volna a héját átengedni a gyümölcsprésen.
Frissencsavarva, lehűtve, leves helyett fogyasztottuk a gnocchni előtt. Ebből a mennyiségből 2,2 liter szintiszta 100 %-os gyümölcslé lett.
A gyümölcspüréből, ami a facsaróban maradt fagyi készült, most hül a hütőben
Ez valóban nagyon finom ilyen melegben! Mi is hidegen ettük a zöldbablevest!
VálaszTörlésJöhet így ahogy van, jó hidegen ebbe a dög melegbe. Na persze azért a készülő fagyinak is hagyok egy kis helyet.:)
VálaszTörlésKépzeld én ma sütőben készítettem az ebédet,(lehet nem vagyok egészen normális:)))) volt vagy 100 fok a konyhába, de megérte mert isteni lett a nálad ellesett tejben sütött csirkecomb.
Nagyon sok vitamin van benne és nagyon finom..
VálaszTörlésCsúcs szuper ötlet
VálaszTörlésNekem is jöhet egy jó nagy adag belőle! :) Nagyon jó ötlet, Viki!
VálaszTörlés