2015. március 18., szerda

Avokádó krém Bözsivel

 Egyszerű, finom, s ha még mélyebben belemegyünk az avokádó vizsgálatába, akkor nem csak a gyomrunkat kényeztethetjük vele, hanem a szépségipar is előszeretettel használja. Mi azért most éppen reggelit készítettük belőle.

 

Hozzávalók és elkészítés 
 2 db avokádó kikapart húsa, (220 g)
200 g görög joghúrt
fél citrom leve
csipet só
5 csepp édesítő
1 teáskanál citrombors 
 
 A továbbiakban
személyenként 2 szelet pirítós kenyér
2-2 szelet grillezett bacon szalonna
1-2 csésze nagyon finom tea 
 
Bözsi a Rabszolganő újra munkába látott és pillanatok alatt elkészítette ezt a nagyon finom reggelit. Az összes hozzávalókat a tartályba helyezzük és fél perc alatt 4-es fokozaton, majd a további fél percben 8-10-es fokozaton pürésítjük. S már el is készültünk. A 2-2 szelet bacon szalonnát egy újfajta mini grillsütőben alosó-felső sütéssel piros ropogósra sütjük. A kenyeret megpirítjuk, rákenjük az avokádó krémet, majd a tetejére a ropogósra sült bacon szalonnát.


  Finom, forró gyümölcs teával és paleo kenyérrel  fogyasztottuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése