Egyszerű, finom, s ha még mélyebben belemegyünk az avokádó vizsgálatába, akkor nem csak a gyomrunkat kényeztethetjük vele, hanem a szépségipar is előszeretettel használja. Mi azért most éppen reggelit készítettük belőle.
Hozzávalók és elkészítés
2 db avokádó kikapart húsa, (220 g)
200 g görög joghúrt
fél citrom leve
csipet só
5 csepp édesítő
1 teáskanál citrombors
A továbbiakban
személyenként 2 szelet pirítós kenyér
2-2 szelet grillezett bacon szalonna
1-2 csésze nagyon finom tea
Bözsi a Rabszolganő újra munkába látott és pillanatok alatt elkészítette ezt a nagyon finom reggelit. Az összes hozzávalókat a tartályba helyezzük és fél perc alatt 4-es fokozaton, majd a további fél percben 8-10-es fokozaton pürésítjük. S már el is készültünk. A 2-2 szelet bacon szalonnát egy újfajta mini grillsütőben alosó-felső sütéssel piros ropogósra sütjük. A kenyeret megpirítjuk, rákenjük az avokádó krémet, majd a tetejére a ropogósra sült bacon szalonnát.
Finom, forró gyümölcs teával és paleo kenyérrel fogyasztottuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése