2010. május 21., péntek

Karaj és krumpli :-)

Még mindig a pácolt karajok szeleteit használom föl, s így készült el belőlük esznéletlen gyorsasággal egy fincsi, kiadós ebéd. (pácolt husi szeletek ezzel együtt elfogytak, lehet gondolkodni, hogy mikor lesz már végre jó idő, hogy folytassuk ott, ahol szerettük volna elkezdeni a grillpartit.
A pácolásról már nem írok, a bacon-be csomagolt karajnál, ITT megtalálhatók a pác összetevői.
Egy serpenyőbe belecsúrgattam egy kis adag pácolt olajat -a húsok alól- amikor már jól felforrósodott, beleraktam a szeleteket, pillanatok alatt mindkét felét megpirítottam, majd még egy-két forgatás és máris elkészültek.
A krumplit metisztítottam, apró kockára vágtam, sós vízben kifőztem. Amikor a husik kisültek, a kifőtt krumplit a pácolajos serpenyőbe beleforgattam. S máris tálaltam. Éppen annyi idő alatt készült el az egész ebéd, ameddig a krumpli megpuhult (kb 15 perc).




3 megjegyzés:

  1. Te sem panaszkodhatsz :))))))

    Nagyon ott van, imádnám

    VálaszTörlés
  2. Jöttem pot vacsorázni! Finom volt!

    VálaszTörlés
  3. Bianka! :-))))))) de nem ám, nem is mernék :))

    Mary! Gyere Mary szivesen látlak, csak az a baj, hogy már elfogyott :))

    VálaszTörlés