Nos kérem szépen ez a világ legegyszerübb, leggyorsabb és legfinomabb ebédje volt ma még akkor is, ha én csak megkóstoltam, azaz csipegettem a husiból egy kicsit. Miután megfogadtam, hogy ma nem eszem húst, ezt mégsem tudtam kihagyni teljes egészében, annyira ínycsiklandozó volt az illata, amikor sült.
(Vagy már megint felelőtlen voltam?) áááá dehogy, csak egyszerüen gusztusos, és fincsi volt, ennyi az egész :)
Hozzávalók, és elkészítés
2 db dupla csirkecombot elhelyeztem egy sütésre alkalmas edénybe. Megszórtam 7 füszer sóval, 2 gerezd fokhagymát mellé tettem szeletelve, majd egy egész fej lilahagymát rákarikáztam. Friss zöld borssal szórtam meg, s a következőkből csurgattam rá egy parányit: citromolaj, rozmaringolaj, valamint balzsamecet. Amikor ezzel kész voltam, akkor 2 jó nagy evőkanál -só és tartósítószermentes- baromfi füszerkeveréket hintettem rá.
Az edény tetejével lezártam és 3 órára a hütőbe raktam.
200 fokra előmelegitett sütőben 30 perc alatt sült készre.
A hasábburgonyát, olaj nélkül sütöttem ki.
Friss fejes salátával tálaltam.
(Vagy már megint felelőtlen voltam?) áááá dehogy, csak egyszerüen gusztusos, és fincsi volt, ennyi az egész :)
Hozzávalók, és elkészítés
2 db dupla csirkecombot elhelyeztem egy sütésre alkalmas edénybe. Megszórtam 7 füszer sóval, 2 gerezd fokhagymát mellé tettem szeletelve, majd egy egész fej lilahagymát rákarikáztam. Friss zöld borssal szórtam meg, s a következőkből csurgattam rá egy parányit: citromolaj, rozmaringolaj, valamint balzsamecet. Amikor ezzel kész voltam, akkor 2 jó nagy evőkanál -só és tartósítószermentes- baromfi füszerkeveréket hintettem rá.
Az edény tetejével lezártam és 3 órára a hütőbe raktam.
200 fokra előmelegitett sütőben 30 perc alatt sült készre.
A hasábburgonyát, olaj nélkül sütöttem ki.
Friss fejes salátával tálaltam.
Nagyon guszta, csorog a nyálam
VálaszTörlésJaj ne is mondd Bianka, én is így jártam :) :)
VálaszTörlésHu, de régen voltam nálad, de most jöttem vacsorázni...és milyen szép lettél!:)
VálaszTörlésSzepyke! Köszönöm :-))
VálaszTörlés