tag:blogger.com,1999:blog-2874628601540727018.post7870148822880829138..comments2023-12-19T00:22:03.275+01:00Comments on Viki Egyszerű Konyhája: Zsömle - Moha naponta készülő kenyere receptjévelVikihttp://www.blogger.com/profile/14009430027287126626noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2874628601540727018.post-44768900654710043072010-06-03T16:11:39.032+02:002010-06-03T16:11:39.032+02:00Moha! Oké, fele köszönetet átadom Limarának :))
M...Moha! Oké, fele köszönetet átadom Limarának :)) <br />Még jó hogy említetted a zsemlék fényességét. Ez már második alkalommal sikerül igy, s egy véletlen folytán. Beis írom kiegészítésként a recepthez.<br /><br />A készresütés előtt kb 2-3 perccel kinyitom a sütőajtót és hidegvizzel jócskán bespricceltem a zsömlék tetejét.<br /><br />Erre véletlen jöttem rá egy másik alkalommal. Akkor ugyanis a sütő aljába akartam spriccelni, de a zsemléket "áztattam" el. Azok is ilyen szép fényesek lettek.Vikihttps://www.blogger.com/profile/14009430027287126626noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2874628601540727018.post-35995920422551558902010-06-03T09:34:29.511+02:002010-06-03T09:34:29.511+02:00Viki szívesen, bár azért a köszönetből Limarának i...Viki szívesen, bár azért a köszönetből Limarának is jár, tőle tanultam:)<br />Hogy lettek ilyen gyönyörű fényesek a zsemléid?<br />(férjednek igaza van, ha ugyanabból a tésztából zsemle/kifli készül, az nálunk is gyorsabban fogy)Mohahttps://www.blogger.com/profile/10468848290691223309noreply@blogger.com