tag:blogger.com,1999:blog-2874628601540727018.post7348584807879479273..comments2023-12-19T00:22:03.275+01:00Comments on Viki Egyszerű Konyhája: Rántott hús a fagyasztóból a sütőig, majd a tányérra :)Vikihttp://www.blogger.com/profile/14009430027287126626noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-2874628601540727018.post-67305467364867404762018-09-29T15:19:03.965+02:002018-09-29T15:19:03.965+02:00Kedves Ági! Természetesen működik a légkeverésesbe...Kedves Ági! Természetesen működik a légkeverésesben is. Nekem is volt ilyen masinám valamikor ősrégen, s bizony kipróbáltam. A hússzeleteket, ha a fagyasztóból kiveszed - de a frisseket is- egy olajos ecsettel húzd át és már mehetnek is a sütőbe, vagy a tepsibe. Sok sikert. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2874628601540727018.post-88706607409176790442018-09-28T10:26:27.113+02:002018-09-28T10:26:27.113+02:00Kedves Viki!
Nagyon tetszik az ötleted ki fogom pr...Kedves Viki!<br />Nagyon tetszik az ötleted ki fogom próbálni. Vajon működik ez egy légkeveréses-halogén sütőben is?Király Ágneshttps://www.blogger.com/profile/03219997644907762447noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2874628601540727018.post-11093078471845421592012-08-02T09:33:58.040+02:002012-08-02T09:33:58.040+02:00Kedves Névtelen!
Nagyon vékony tűvel egy pár helye...Kedves Névtelen!<br />Nagyon vékony tűvel egy pár helyen (a zacskó fölső részénél) beszurkálom. A sütőt maximumon kb 10 percig előmelegítem. (nálam ez 250 fok). Az én sütőm elég alacsony fokon nagyon jól süt, ezért én sütéskor leveszem a hőfokot 180-200 fokra.<br />Viszont a Te sütődet Te ismered. Általában annyi hőfok elég az így sült húshoz, mint amikor egy lezárt edényben egyéb más húst sütünk.<br />Arra figyelj, hogy az első sütésnél inkább figyeld az ablakon keresztül, hogy viselkedik a husi. Ha már gyöngyözik rajta a ráspriccelt olaj, akkor lejjebb is veheted a hőfokot.<br />Ki kell tapasztalni. <br />Tényleg ropogós lesz !!!! <br />Zabpehellyel még nem próbáltam.Vikihttps://www.blogger.com/profile/14009430027287126626noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2874628601540727018.post-81637813283225207002012-08-02T09:24:52.685+02:002012-08-02T09:24:52.685+02:00Szia!
2 kérdésem lenne:
A sütőzacsit be kell szur...Szia! <br />2 kérdésem lenne:<br />A sütőzacsit be kell szurkálni ebben az esetben is? <br />A sütőt elő kell melegíteni? Hány fok kell legyen a sütőben?<br />És így zacskóban tényleg ropógos lesz?<br />Én zabpelyhet daráltam le panírnak, kíváncsi leszek rá..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2874628601540727018.post-13214695114337554622011-01-19T09:06:50.375+01:002011-01-19T09:06:50.375+01:00Patrícia ! Hogy hány db fér el a zacsiba ? Én nem ...Patrícia ! Hogy hány db fér el a zacsiba ? Én nem zacskót veszek, hanem a TESCO-ban szoktam kapni olyan fóliát, ami méterre van, s ebből éppen annyit vágok, amennyire szükségem van. Vághatsz tepsi hosszúságút is, csak arra kell vigyázni, hogy még a tepsin túl érjen annyival, hogy jól zárható legyen. Lényeges, hogy a bepanírozott husit be kell spriccelni olajjal, de csak nagyon kevéssel. Erre jó szolgálatot tesz egy olajszóró. Nekem már közel 10 éve megvan, de nem olyan régen ugyanezt a LIDL-ben láttam, s azt hiszm olyan kb 1000 Ft körül volt. Palacsinta alá is csak egy nyomást szoktam használni. <br /><br />Próbáld ki megéri, olajfelhasználásod tizedére csökken az biztos, s még egészséges is.Vikihttps://www.blogger.com/profile/14009430027287126626noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2874628601540727018.post-86571288040241903572011-01-19T09:03:14.154+01:002011-01-19T09:03:14.154+01:00Gizi ! Az idő nagy úr ! én meg szeretek vele jól b...Gizi ! Az idő nagy úr ! én meg szeretek vele jól bánni.<br /><br />Jajjjjj epebaj, nekem több mint 30 évig keresték mir megtalálták. Mütét után 2 évig minden nagyon szép és minden nagyon jó volt, de mára már minden a régi sajnos. Képes vagyok még a színektől is begörcsölni. :((( grrrr de nem szeressssem...Vikihttps://www.blogger.com/profile/14009430027287126626noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2874628601540727018.post-83993409324458783532011-01-19T09:01:11.278+01:002011-01-19T09:01:11.278+01:00Eri! Ez megtiszteltetés nekem :)) - köszönöm.
Di...Eri! Ez megtiszteltetés nekem :)) - köszönöm. <br /><br />Ditta ! Én más sok-sok éve így készítem. Rákényszerített az epedolog, de még finom is és olcsóbba előállítható is, és még olajszag sincs :))Vikihttps://www.blogger.com/profile/14009430027287126626noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2874628601540727018.post-51489865852671756372011-01-19T08:58:10.345+01:002011-01-19T08:58:10.345+01:00Mary ! Igen, azt hiszem, s nem beszlve az időmegta...Mary ! Igen, azt hiszem, s nem beszlve az időmegtakarításról.Vikihttps://www.blogger.com/profile/14009430027287126626noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2874628601540727018.post-25389082706042916432011-01-19T08:57:37.174+01:002011-01-19T08:57:37.174+01:00Bianka! Tudod egy "öregháiasszony" már n...Bianka! Tudod egy "öregháiasszony" már nem tölt időtlen időket a konyhában, legalábbis én igy képzele. Inkább áldozok rá egy jó kis időt és egy csomót előpanírozok, aztán amikor előveszem sütni, akkor már szinte félórás ebédek készülnek.Vikihttps://www.blogger.com/profile/14009430027287126626noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2874628601540727018.post-85080253328606364292011-01-19T08:55:49.768+01:002011-01-19T08:55:49.768+01:00Kata! Bizony van ám, én át szoktam szitálni,(a maj...Kata! Bizony van ám, én át szoktam szitálni,(a majdnem lisztes morzsás husi az enyém, a másik a család többi tagjáé), mert a nyomi epehelyem még ezzel sem akar barátságban lenni.Vikihttps://www.blogger.com/profile/14009430027287126626noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2874628601540727018.post-36080564250461452902011-01-19T06:39:38.999+01:002011-01-19T06:39:38.999+01:00Hűű ez a sütőzacsis ötlet nagyon jó! És egy zacsib...Hűű ez a sütőzacsis ötlet nagyon jó! És egy zacsiba hány db fér bele? mert gondolom a panír végett egymáshoz nem érhetnek?<br />Így még nem sütöttem rántott húst, de mindenképp kipróbálomAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2874628601540727018.post-85755772475420585432011-01-18T23:31:31.896+01:002011-01-18T23:31:31.896+01:00Ma is szívesen ebédeltem volna nálad. Én is a sütő...Ma is szívesen ebédeltem volna nálad. Én is a sütőbe sütöm meg a rántott húst, de eddig nem fagyasztottam le előtte, de jó ötlet kifogom próbálni.<br /><br />Ismerős az epés sztorid, nekem sincs már meg, mégis sokat szenvedek miatta.:(Gizihttps://www.blogger.com/profile/11946560057140976134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2874628601540727018.post-37619315562313095622011-01-18T19:40:37.239+01:002011-01-18T19:40:37.239+01:00Viki ez nagyon jó dolog tényleg,legközelebbi ránto...Viki ez nagyon jó dolog tényleg,legközelebbi rántott húsnál ki fogom próbálni,köszönjük a remek ötletet!:-)Ditta tortáihttps://www.blogger.com/profile/16719655133536196660noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2874628601540727018.post-75724519122444966382011-01-18T18:12:47.145+01:002011-01-18T18:12:47.145+01:00Viki, inkabb EGYSZERÜ,DE NAGYSZERÜ a konyhad! :)Viki, inkabb EGYSZERÜ,DE NAGYSZERÜ a konyhad! :)Praliné Zsuzsihttps://www.blogger.com/profile/04217122104907595173noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2874628601540727018.post-43793622508381845422011-01-18T17:24:36.960+01:002011-01-18T17:24:36.960+01:00Mint mindig jó ötlet és guszta ebéd!:)Mint mindig jó ötlet és guszta ebéd!:)Maryhttps://www.blogger.com/profile/14162480740466003636noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2874628601540727018.post-74844673548937752762011-01-18T16:43:08.134+01:002011-01-18T16:43:08.134+01:00Már az előpanírozás is nagy ötlet. tetszik :)Már az előpanírozás is nagy ötlet. tetszik :)Biankahttps://www.blogger.com/profile/04740852582267201615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2874628601540727018.post-40251678253086777982011-01-18T16:24:14.536+01:002011-01-18T16:24:14.536+01:00Viki, látom, van mire használni a zsemlemorzsát:))...Viki, látom, van mire használni a zsemlemorzsát:))<br />Ilyen előpanírozott husi nekem is van a mélyhűtőben, ha gyorsan kell kaja, akkor jól jön;)Katahttps://www.blogger.com/profile/10084319330525990248noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2874628601540727018.post-17313652552329010782011-01-18T16:23:37.886+01:002011-01-18T16:23:37.886+01:00Ja persze, a frissen panirozott is mehet,de ahhoz ...Ja persze, a frissen panirozott is mehet,de ahhoz azt ajánlom, hogy egy kevés időre -sütés előtt- tedd ve a fagyóba- igy jobban összeáll. Ilyenkor fagyóba rakás előtt spriccelem olajjal.Vikihttps://www.blogger.com/profile/14009430027287126626noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2874628601540727018.post-72866612379696756702011-01-18T16:22:02.965+01:002011-01-18T16:22:02.965+01:00Eri !!
Bizony, bizony, Én minden rántott husit a ...Eri !!<br /><br />Bizony, bizony, Én minden rántott husit a sütőben (sütőzacskóban) sütök. Van egy klassz kis olajszóróm, spriccelőm, ezzel egy lehelletnyit bespricelem és mennek is a sütőzacsiba, majd a sütőbe.<br /><br />Ezért EGYSZERÜ KONYHA az én konyhám neve :))) na meg azért is, mert vagy 45 éve kinlódom az epe dolgaimmal még akkor is, ha már nincs meg, s ezt dolgoztam ki az évek alatt, mint diétát. Nem kell azért nekem lemondani ilyesmikről is, mert egy epe beleszól/- hatna az életembe :)))) <br /><br />Van egy pár rántott husim fönn a blogon, mind, mind sütőben és zacsiban sülnek.Vikihttps://www.blogger.com/profile/14009430027287126626noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2874628601540727018.post-11365681336432134292011-01-18T16:16:17.211+01:002011-01-18T16:16:17.211+01:00Viki, jol ertem, sutoben sutod a rantott husit? Ni...Viki, jol ertem, sutoben sutod a rantott husit? Nincs olajszag, meg frocsogo olaj utani takaritas??? Ez nagyon szuper! Ugye frissen panirozattal is mehet?Praliné Zsuzsihttps://www.blogger.com/profile/04217122104907595173noreply@blogger.com