tag:blogger.com,1999:blog-2874628601540727018.post6326448465232680631..comments2023-12-19T00:22:03.275+01:00Comments on Viki Egyszerű Konyhája: Házi kolbász csirke mellbőlVikihttp://www.blogger.com/profile/14009430027287126626noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2874628601540727018.post-44638997431446942642017-09-23T16:22:54.702+02:002017-09-23T16:22:54.702+02:00Nagyon finom lehet. Régebben sertéshúsból mi is ké...Nagyon finom lehet. Régebben sertéshúsból mi is készítettünk ami nagyon finom volt. Tetszik ez a recept csak ne lenne annyira drága a csirkemell!Évahttps://www.blogger.com/profile/16039663404789252611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2874628601540727018.post-32751455657493012172017-09-22T21:48:54.600+02:002017-09-22T21:48:54.600+02:00Szia névtelen! Igen a 10 kg-os adagnál kimaradt a ...Szia névtelen! Igen a 10 kg-os adagnál kimaradt a fekete bors, mert egyébként sem szoktunk bele tenni, csak miután nem volt itthon csípős fűszerpaprika ezzel a parányi adag borssal ízesítettük. A köménymagot mi mindig egészben tesszük bele, de aki nem szereti, hogy ropog a foga alatt, az őröltet használ. (Egyébként, ez az ősrégi eredeti Csabai kolbász receptje) :) Vikihttps://www.blogger.com/profile/14009430027287126626noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2874628601540727018.post-7228884384234762042017-09-22T21:34:42.909+02:002017-09-22T21:34:42.909+02:00Jó a recept. A részletes felsorolásból kimaradt a ...Jó a recept. A részletes felsorolásból kimaradt a fekete bors, ami nem kötelező, ha van erős paprika. A köménymag őrölt, vagy egész, mert én mind a kettőt belekeverem a masszába. Anonymousnoreply@blogger.com